Reobrim el taller

Reobrim el taller

Blog

24/04/2020

A partir del proper dilluns 27 d’abril tornem a obrir el taller! Com sempre, ens hi trobaràs de dilluns a divendres, de 8h a 13h i de 15 a 19h. Teníem moltes ganes de tornar a estar al teu costat ?

Si tornes a treballar o tens la possibilitat de moure’t i, per tant, d’agafar el cotxe, compta amb nosaltres. Sabem que aquests dies tots hem hagut d’estar a casa i que, per tant, els cotxes han estat aturats més temps del que és habitual. Perquè tot rutlli com toca, passa abans pel taller i t’hi farem una revisió sense cost!

Obrim amb totes les garanties

El més important per nosaltres és la seguretat dels nostres treballadors, i també la teva.
Hem pres les mesures adients per poder treballar amb garanties i també perquè puguis portar el cotxe al taller amb tranquil·litat.

Ara, més que mai, volem posar-te les coses fàcils!

El més important: vosaltres

Són moments difícils per a tothom i en som plenament conscients. És per això que des que va començar aquesta crisi sanitària vam prendre la decisió de tancar el taller; per la seguretat de tothom.

Però ho vam fer tenint present que la nostra voluntat era la de fer tot el possible per mantenir els llocs de feina. I perquè aquesta situació ens afectés el mínim possible. Les persones, no cal dir-ho, són el motor de Tallers Claudi! I volem tenir-vos al nostre costat durant molt temps ?

Però ja hem tornat a obrir el taller, i ens trobaràs amb les piles carregades per poder-te ajudar amb qualsevol tema relacionat amb el teu cotxe. I que, quan tot hagi passat, res t’aturi per començar noves escapades i poder seguir amb el teu dia a dia ?

T’oferim una revisió de seguretat sense cost i sense cita prèvia

Per facilitar que puguis tornar a moure’t amb seguretat, t’oferim una revisió gratis post-confinament. Passa pel taller (no cal ni que demanis cita!) i revisarem l’estat de la bateria i dels pneumàtics, per assegurar-nos que tot rutlla a la perfecció ?

Portem més d’un mes d’estat d’alarma i aquesta aturada ens ha afectat a tots, incloent-hi els cotxes. Segurament fa dies que el tens més aturat del que és habitual. O potser fins i tot no l’has engegat en setmanes.

Els pneumàtics i les bateries són els que es veuen més afectats, així que és normal que al tornar a agafar el cotxe vegis alguna roda més desinflada del que és habitual. O que et costi arrencar el cotxe a la primera.

No pateixis, passa pel taller sense cita i et farem una revisió sense cost!

Alguns consells de manteniment

Si encara no tornes a treballar i, per tant, el teu cotxe o moto ha de seguir aturat un temps més, hi ha alguns consells que pots seguir:
  • Procura engegar el motor un dia a la setmana. D’aquesta manera actives tot el sistema i evitaràs problemes amb la bateria.
  • De tant en tant mou una mica el cotxe, només uns centímetres, perquè el punt de suport de les rodes amb el terra no sigui sempre el mateix. Així evitaràs que el pneumàtic es deformi.
  • És millor que deixis el dipòsit ple.
  • Sempre que puguis, aparca en espais interiors i secs. Si mantens el cotxe (o la moto!) ben net, protegit del fred i la calor excessiva i sense pols, a la tornada te’l trobaràs en més bon estat.
Si segueixes aquests consells, quan puguis tornar a circular amb normalitat, ho faràs amb més tranquil·litat. De totes maneres, sempre que vulguis, pots passar pel taller. Estem aquí, oberts i preparats, per a que tot vagi bé!

Aprofitem per recordar-te que hem simplificat els nostres serveis de manteniment perquè et sigui més fàcil conduir amb tranquil·litat. Si necessites més informació sobre les nostres opcions de manteniment i revisions, et recomanem que facis un cop d’ull aquí:

Cura i manteniment

I no oblidis que per tornar a moure’t després de la quarentena, t’oferim una revisió de seguretat sense cost i sense cita prèvia! ?
Reobrim el taller

Blog

24/04/2020