Avaries i reparacions

Avaries i reparacions

Sabem que quan el cotxe s’espatlla la vida se’ns complica: problemes per arribar a la feina, anar a comprar, recollir els fills a l’escola, fer aquella sortida tan esperada durant el cap de setmana… Per això estem aquí per arreglar-te el cotxe d’una manera ràpida i còmoda. Ja veuràs com l’avaria del teu cotxe passarà de ser un gran maldecap a un petit ensurt de ràpida solució.

Venim a buscar el teu cotxe i te’l tornem reparat allà on vulguis!

Si estàs a fins a 10 km a la rodona del nostre taller et vindrem a recollir el cotxe o te’l portarem si ja el tenim arreglat.

Vehicle de substitució gratis

Volem que no t’aturis i que ni que tinguis el cotxe al taller puguis seguir amb el teu dia a dia. Et deixarem un vehicle fins que haguem reparat el teu.

Fem els tràmits amb la teva assegurança

Tenim conveni amb les principals assegurances. Si has tingut una avaria, t’ajudem a gestionar-la amb la teva asseguradora.

 

Què necessites?

A Tallers Claudi pots venir quan vulguis, sense demanar cita prèvia. Tot i així, si vols pots dir-nos quin servei necessites per poder anar encara més al gra i que ja coneguem el teu cas quan arribis al taller. Valorem el teu temps i no volem fer-te esperar!