Serveis

Serveis

Els temps canvien, ens movem de manera molt diferent i els cotxes cada vegada son més avançats tecnològicament. Al nostre taller tenim maquinària moderna i de qualitat. I tots els treballadors ens formem constantment per estar al dia. Quan parlem de cotxes a Tallers Claudi no ens quedem enrere. I això fa que tu puguis arribar tant lluny com et proposis!

Assistència i altres serveis

Ens adaptem als nous ritmes de vida, perquè sabem que de vegades es difícil trobar el moment per cuidar el teu cotxe. Et posem totes les facilitats perquè portar al cotxe al taller no sigui un problema.

Assistència i altres serveis

Recollida i entrega del vehicle gratis (fins a 10km)

Estalvia’t el temps de portar-nos el vehicle al taller o de recollir-lo. Te’l portem o recollim on tu ens indiquis per fer-te la vida fàcil.

Vehicle de cortesia gratuït

Mentre el teu cotxe estigui al nostre taller et deixarem un vehicle de cortesia perquè puguis seguir amb el teu dia a dia.

Rentat manual del vehicle, interior i exterior

Et deixem el cotxe impecable, fent un rentat manual tant per dins com per fora. Deixa’ns la feina bruta a nosaltres i et tornem el cotxe completament net.

Personalització i complements

Trobes a faltar algun accessori pel teu cotxe? Diga’ns què necessites i t’ho instal·larem. Amplia les possibilitats del teu vehicle! A continuació et deixem amb algunes idees de com pots personalitzar el teu vehicle, però si tens en ment alguna cosa diferent només has de demanar-nos-ho i aconseguirem l’accessori que vulguis.

Personalització i complements

Accessoris d’hivern

Cadenes, fundes, portaesquís, rascadors de gel…

Accessoris exteriors

Remolcs, enganxalls, suports per bicicletes, parafangs, cofres de sostre, llantes…

Accessoris interiors

Altaveus, navegadors GPS, alfombretes, accessoris infantils o per mascotes…

Avaries i reparacions

Les avaries són com la llei de Murphy; sempre arriben quan menys t’ho esperes i sempre són inoportunes. Però nosaltres estem aquí per evitar-te els maldecaps. Fem el que estigui a les nostres mans per fer-t’ho fàcil i solucionarem el teu problema de la manera més ràpida possible.

Avaries i reparacions

Xapa i pintura

Tant si has tingut una petita rascada com un cop important amb el teu vehicle, reparem el seu exterior perquè no sigui visible.

Reconstrucció de motors

Una de les avaries menys desitjades és aquella que implica haver de canviar el motor. A Tallers Claudi reconstruïm motors avariats perquè no l’hagis de canviar per un de nou.

Reparació d’injectors

Els injectors envien la quantitat de combustible necessària al motor. Si s’espatllen, el cotxe deixa de funcionar. Nosaltres reparem o substituïm els injectors, tant si el teu cotxe té un motor dièsel com de gasolina.

Reparació d’elements electrònics

Els cotxes actuals cada vegada tenen més sistemes electrònics (pantalles, navegadors…). A Tallers Claudi som dels pocs tallers de Valls que tenim la tecnologia necessària per arreglar averies electròniques sense que hagis d’anar al taller oficial.

Cura i manteniment

Més val prevenir que curar, diuen. I quan parlem del teu cotxe, et recomanem que facis el mateix. Amb unes adequades revisions periòdiques podràs gaudir del teu cotxe en ple rendiment durant molts anys.

Cura i manteniment

Revisions de manteniment i pre-ITV

Amb unes bones revisions periòdiques ens podem anticipar a possibles problemes. T’oferim des de revisions bàsiques de canvi d’oli fins a revisions més exhaustives. A més, si et toca passar la ITV podràs fer-ho amb total tranquil·litat.

Revisió de frens

Al volant, la seguretat és clau. Els frens son una part fonamental per mantenir el teu cotxe segur. Revisem que la frenada sigui òptima i substituïm, si cal, les pastilles i els discs dels frens.

Substitució de bateries i de corretges

Et toca canviar la bateria o la corretja? Passa pel taller! No canviar la corretja quan toca podria fer que es trenqués i seria un problema que faria que haguessis de canviar tot el motor. Per tant, sigues previsor/a!

Pneumàtics

Fem el canvi de pneumàtics d’estiu i hivern. A més, en revisem l’estat i el desgast perquè puguis canviar-los abans no sigui massa tard i et trobis amb la sorpresa d’haver punxat. I si no tens espai per guardar els teus pneumàtics si fas el canvi de temporada, no pateixis, te’ls guardarem fins que els hagis de tornar a canviar.Contacta amb nosaltres

Estem aquí per ajudar-te i que no t’hagis de preocupar pel teu cotxe

CONTACTA'NS