Sobre nosaltres

Sobre nosaltres


Més de 20 anys fent via a Valls

Diem que fem via perquè així és com som: ens agrada anar per feina i no fer-te perdre el temps. Aquest lema resumeix l’essència de Tallers Claudi; ja ho veuràs!

Ens centrem en el que t’importa: tenir sempre el cotxe a punt perquè res t’aturi. El cuidem i mimem perquè puguis fer moltíssims quilòmetres amb ell i viure-hi mil-i-una experiències.

Som un taller petit i això ens permet ser propers i flexibles. Ens agrada parlar de tu a tu i això ha fet que ens haguem convertit en el taller de confiança de tants vallencs i vallenques, així com de gent de tota la província. Amb molt d’orgull diem que som locals!

Per què hem de ser el teu taller de confiança?

Som de Valls, de tota la vida

Tenim grans professionals, però et parlem de tu a tu

Anem per feina; som àgils i flexibles

Com va començar tot?

Fa uns anys el meu pare em va passar el relleu. De fet, era quan li tocava jubilar-se, però el Claudi és d’aquelles persones que mai veu el moment de parar. Encara ara sempre ronda pel taller… es nota que li encanta la professió!

El relleu va suposar començar una nova etapa per a mi, en la que m’he proposat modernitzar el taller i apostar per les noves tecnologies. Això sí, sense perdre mai de vista l’essència del que ha sigut sempre Tallers Claudi.

Joan Ramon
Segona generació al capdavant de Tallers ClaudiEn què podem ajudar-te?

Fes un cop d’ull a tot el que podem fer per tu i no dubtis en venir a visitar-nos!

Contacta amb nosaltres

Estem aquí per ajudar-te i que no t’hagis de preocupar pel teu cotxe

CONTACTA'NS