Manteniment del cotxe: tot el que necessites saber

Manteniment del cotxe: tot el que necessites saber

Blog

15/04/2020

Passar de tant en tant pel taller a revisar l’estat del teu cotxe és més important del que molts conductors/es pensen. I ho és perquè és la millor manera d’assegurar-se que tindràs el cotxe sempre a punt per poder fer el teu dia a dia, anar a treballar, fer alguna escapadeta o poder viatjar. I el millor de tot: podràs fer tot això amb la tranquil·litat que el cotxe seguirà el teu ritme; no tu el seu ?

Per què és important fer revisions periòdiques?

Tenir l’hàbit de portar el cotxe al taller cada cert temps o cada certs quilòmetres és un molt bon costum. Segon l’ús que facis del cotxe i l’edat que tingui, et convindrà venir més o menys sovint. Però com a norma general cada 10 o 15 mil quilòmetres va molt bé passar pel taller.

És més econòmic mantenir el cotxe que arreglar-lo

Més val prevenir que curar: les revisions del cotxe són la millor prevenció que pots fer-li. És a dir, tot el que facis ara pel bon manteniment del teu cotxe són maldecaps futurs que t’evitaràs.

Arreglar l’averia d’un component del cotxe que s’ha espatllat per falta de manteniment és, sens dubte, més car que no pas haver-lo revisat i cuidat regularment. Per tant, fer un bon manteniment del cotxe és també un estalvi.

Podràs seguir amb el teu dia a dia amb tranquil·litat

Si fas revisions periòdicament, difícilment et quedaràs penjat al mig de la carretera –ja hauràs previst possibles averies que haurem pogut arreglar.

Així que, tant si fas servir el cotxe per portar els més petits a l’escola, per anar a treballar, com si fas escapades cada cap de setmana, sabràs que tens el cotxe en bon estat quan el necessites.

Al taller cuidem el teu cotxe perquè no hagis de deixar de fer el que t’agrada!

El cotxe necessita que el mimis

Quan anem tranquil·lament conduint, rodejats d’un preciós paisatge, no hi pensem en com d’útil ens és el cotxe. I menys pensem en tot allò que fa possible que puguem anar a on volem: pneumàtics, sistema electrònic, motor, injectors,… Uf!

I és que realment el cotxe és una gran màquina, amb moltíssims components que intervenen en el seu funcionament. I com més elements hi ha més fàcil és que algun es faci malbé.

És per això que és tan important fer-ne revisions periòdiques. Així ens n’assegurarem que cap dels components del cotxe, imprescindibles perquè tot rutlli, estiguin en bon estat. I, ara sí, que res no t’aturi!?

Quines opcions de manteniment t’oferim?

A Tallers Claudi hem simplificat les opcions de manteniment perquè passar pel taller sigui fàcil, àgil i sense sorpreses. Ara, oferim tres opcions ideals per a tot tipus de conductors. Sabem que no és el mateix un cotxe d’ús esporàdic que aquell que l’utilitza a diari, així que ens centrem en allò que importa. Si no tens clar quin tipus de manteniment és el més adequat per tu, no pateixis. Passa pel taller i t’aconsellarem!

Manteniment bàsic

És una revisió essencial de les parts més importants del cotxe. Ideal per cotxes que siguin molt nous, que se’n faci poc ús o bé per aquells que passen revisions força sovint.

Què fem amb aquest manteniment?
 • Canvi de l’oli
 • Revisem que el filtre de l’oli estigui en bon estat
 • També revisem els nivells del líquid refrigerant i del neteja-parabrises
Més info i preus

Manteniment estàndard

La revisió estàndard ja va una mica més enllà de la bàsica, i és recomanable fer-la de tant en tant. Sobretot és indicada si tens pensat fer un viatge llarg, marxar de vacances o amb el canvi d’estació estiu-hivern.

El manteniment estàndard el mateix que fem amb la revisió bàsica (canvi d’oli i revisió del filtre, del refrigerant i del neteja-parabrises), però a més fem un test de seguretat per examinar que tot funciona com hauria de fer-ho. Així podràs marxar tranquil!

En concret, revisem:
 • La direcció del cotxe
 • El sistema de frenada
 • El de transmissió
 • La suspensió
 • Els sistemes passius de seguretat (airbags, ABS…)
Més info i preus

Manteniment premium

El manteniment premium és per aquells conductors exigents. Pels que volen el millor pel seu cotxe, ja que el revisem de dalt a baix sense deixar-nos res!

A més de tot el que inclou el manteniment bàsic i estàndard, en aquest cas també fem:
 • Canvi del filtre d'aire
 • Canvi del filtre del combustible
 • Canvi del filtre d'aire de l’habitacle
 • Additiu neteja circuit (només en motors de gasoil)
I si això et semblava poc, et tornem el cotxe ben net tant per fins com per fora, ja que el manteniment premium també inclou un rentat integral del cotxe.

Aquest tipus de revisió inclou els canvis de certs filtres del cotxe que s’han de fer cada cert temps. Com sempre, depèn de l'ús que se’n faci, per quines zones es condueixi, el tipus de cotxe i model, les recomanacions poden ser unes o altres. Per tant, el millor és passar pel taller i que visualment puguem revisar l’estat de tots aquests components.

Més info i preus

Ara que ja saps per què és tan important passar pel taller a fer la revisió del teu cotxe, t’animem a que ens facis un truc i vinguis a veure’ns. T’ajudarem a cuidar el teu cotxe i assegurar-te que podràs gaudir-lo amb la tranquil·litat de saber que tot anirà bé durant molt temps ?

Contacta amb nosaltres
Manteniment del cotxe: tot el que necessites saber

Blog

15/04/2020