Ens renovem: nova web i nova identitat de marca

Ens renovem: nova web i nova identitat de marca

Blog

14/04/2020

2020, nova dècada, nous horitzons! A Tallers Claudi ens modernitzem però mantenint la mateixa essència del primer dia. Descobreix totes les novetats que hi trobaràs al taller, des d’una marca totalment renovada a un ventall més ampli de serveis per fer-te la vida més fàcil.

Fer via: la nostra manera de treballar

A Tallers Claudi ens agrada anar per feina perquè valorem el teu temps. Volem que no aturis el teu ritme i que tinguis sempre a punt un cotxe que et permeti explorar mil camins.

Sabem que portar el cotxe al taller de vegades és un maldecap que se suma als problemes del dia a dia. És per això que fem via: t’oferim un servei àgil i ràpid, sense complicacions, i ho fem comprometent-nos a fer-ho bé.

Si ja ens coneixes sabràs que som un taller petit, i això fa que puguem ser flexibles i propers. Vine quan vulguis -no cal que demanis hora!- i ens posem en marxa de seguida per arreglar o revisar el teu cotxe.

Què podem fer per tu?

Com et dèiem, el que volem és fer-te la vida fàcil. Volem que quan pensis en el cotxe només et vinguin al cap aventures, camins per recórrer i ganes de no parar. Per això, la nostra obsessió és que qualsevol tema relacionat amb el manteniment del teu cotxe no et sigui un maldecap.

I potser t’estaràs preguntant: què ens fa diferents a la resta de tallers? Què podem fer per tu? La llista és molt llarga! Però aquí pots veure alguns dels nostres serveis més destacats:
  • Cotxe de cortesia gratuït: mentre el teu cotxe estigui al taller te’n deixarem un de substitució perquè puguis continuar amb el teu dia a dia sense problemes.
  • Recollida del cotxe avariat: venim a recollir el teu cotxe a on siguis. A més, aquest servei és gratuït a fins a 10 kilòmetres de distància del taller.
  • Entrega del teu cotxe al punt que ens indiquis: perquè no perdis temps en venir a recollir el cotxe al taller un cop el tinguis a punt, te’l portem on tu ens diguis: a la feina, a l’escola dels teus fills o a la porta de casa. Tu diga’ns el lloc i nosaltres et portem el cotxe!
  • Reparació d’elements electrònics: som dels pocs tallers de Valls que estem tecnològicament preparats per arreglar les averies electròniques (navegadors, pantalles…) sense que hagis d’anar al taller oficial.
  • Vine quan vulguis, el taller està obert sempre per tu. No cal que demanis cita prèvia.
A dia d’avui som el taller de confiança de molts vallencs i vallenques -i d’altres conductors de la província-, i també volem ser el teu!

Nova identitat i nova web

Després de 20 anys al cor de Valls ens modernitzem en tots els sentits: des d’una millora dels nostres serveis a la creació d’una nova identitat pel taller i una nova web.

Els temps evolucionen i nosaltres ho fem amb ells. No ens quedem enrere… Posem la directa per seguir al teu costat sempre que ens necessitis!

La nostra nova identitat

Tallers Claudi

La nova web

Al nou web, on estàs ara mateix, hi trobaràs tot el que podem fer per tu i pel teu cotxe. Des de novetats sobre els nostres serveis a recomanacions perquè treguis tot el suc al teu cotxe.

Què hi trobaràs a la nova web?
  • Tots els nostres serveis, perquè sàpigues com et podem ajudar
  • Un blog amb informació on et donem idees per exprimir al màxim el teu cotxe
  • Una nova via de contacte directe amb nosaltres
  • Una àrea de professionals, perquè les empreses coneguin com podem ajudar-les amb les seves flotes de vehicles.
  • Un espai de compravenda de cotxes, on donem una segona vida als cotxes.
Comencem aquesta nova etapa amb la il·lusió d’adaptar-nos als nous temps i saber que estem al costat dels conductors d’avui dia. I la comencem sabent que mantindrem sempre la nostra essència de sempre, sent el teu taller de confiança.

Perquè per a nosaltres tots els conductors i conductores sou el motor del taller. I estar al costat de gent com tu, fen-te la vida més fàcil i ajudant-te a que res t’aturi és el que ens fa diferents.

Xafardeja la nova web!
Ens renovem: nova web i nova identitat de marca

Blog

14/04/2020