La botiga Claudi

La botiga Claudi

Blog

18/03/2022

La mobilitat a les ciutats va canviant poc a poc amb les múltiples implementacions sostenibles que s'hi realitzen, configurant un entorn urbà més saludable i respectuós amb el medi ambient.

S'està fomentant l'ús de transports alternatius i sostenibles i cada vegada veiem més solucions elèctriques de mobilitat individual. Entre elles destaca de forma especial la irrupció del patinet elèctric però també hi trobem les bicicletes i els scooters elèctrics.

A Tallers Claudi creiem fermament amb aquesta mobilitat sotenible urbana i per això des de desembre pots trobar la nova botiga de vehicles urbans sostenibles al costat del teu taller de sempre.

Hem apostat per marques de proximitat com Ebroh, grans marques internacionals com E-twow i també una amb una excel·lent relació qualitat-preu com Zwheel. Patinets, bicicletes i scooters elèctrics de qualitat per a facilitar-vos el vostre dia a dia per la ciutat.

  Al nou espai Claudi ens hi trobaràs envoltats d'aquest petit món sostenible, en un ambient nou i fresc.

Hi podràs passejar, contemplar el jardí vertical de Vertiflor , el mural artístic de la Berta Artigal  o fer un cafè d'agricultura ecològica de Cafès Líder. També podreu descobrir les noves col·leccions de la marca de roba sostenible Tacatà.

mural botiga claudi  

El futur ens aboca cap a una mobilitat sostenible compartida real on els diferents vehicles estiguin interconnectats i se sumin a l'ús del transport públic.  Així aconseguirem més eficiència i sostenibilitat en els desplaçaments que cada dia realitzem.

Us esperem per a poder passejar plegats a la que ja és la teva nova botiga de vehicles urbans sostenibles.

T'hi esperem!

La botiga Claudi

Blog

18/03/2022