Coneixes els avantatges de tenir una moto elèctrica?

Coneixes els avantatges de tenir una moto elèctrica?

Blog

05/11/2021

La moto elèctrica s'ha convertit en una molt bona alternativa a tenir en compte si estàs buscant un vehicle per circular per la ciutat en el teu dia a dia. Cada vegada són més les persones que aposten per una mobilitat sostenible urbana, i la moto n'és una opció. Però, coneixes tots els seus avantatges?
  • Estalvi de combustible

Probablement és l'avantatge més evident. Amb una moto de combustible necessites aproximadament 5€ per cada 100km, mentres que una d'elèctrica amb 30 cèntims pots recórrer la mateixa distància.
  • Silenciós i no contaminant

Cada vegada són més les ciutats que opten per limitar la circulació de vehicles de combustió en els dies de més contaminació. Els vehicles elèctrics, com que no emeten ningún gas contaminant ni soroll, estan exclosos d'aquestes restriccions. D'aquesta manera contribuïm a millorar la qualitat de l'aire de la nostra ciutat i a cuidar el medi ambient.
  • Estalvi de manteniment

El manteniment d'una moto elèctrica és molt més senzill que una moto convencional al no tenir olis ni filtres que canviar periòdicament. A més, un motor d'una moto elèctrica és mecànicament més senzill, amb menys peces i menys probabilitat d'avaries
  • Menys impostos

La mobilitat elèctrica és el futur i la majoria d'administracions públiques bonifiquen fins a un 100% el pagament de l'impost de matriculació i circulació.
  • Recarrega a qualsevol endoll

Un dels petits inconvenients del cotxe elèctric és la falta d'infraestructura per a la recàrrega. Amb les motos elèctriques això no passa, ja que la majoria de models del mercat es poden recarregar amb un endoll convencional. A més, molts models disposen de bateries elèctriques perquè es pugui pujar la bateria a casa o l'oficina i poder-la recarregar tranquil·lament mentre dorms o treballes.

A Tallers Claudi creiem amb la mobilitat sostenible urbana i ben aviat us podrem oferir motocicletes, ciclomotors i patinets elèctrics a la nostra nova botiga que aviat inaugurarem i us ensenyarem.
Coneixes els avantatges de tenir una moto elèctrica?

Blog

05/11/2021