Buscant el regal perfecte? Regala mobilitat sostenible.

Buscant el regal perfecte? Regala mobilitat sostenible.

Blog

27/12/2022

És temps de festes, de celebracions i de donar i rebre regals. És probable que ja estiguis donant-li voltes a què demanar al Pare Noel o als Reis Mags i, per descomptat, a què has de demanar per als teus éssers estimats. Les opcions són tantes, que costa decidir. Però si vols sumar-te a la tendència que triomfa aquest any, regala mobilitat.

Segura, sostenible, elèctrica i connectada, de baixes emissions, la mobilitat ha marcat una fita el 2022. Enguany s'han impulsat, entre d'altres, multitud d'estratègies i regulacions que han anat fomentant l'opció per nous modes de transport, com la bicicleta o el patinet elèctric i, com a fòrums dels cotxes i del món del motor en general, per l'ús de vehicles més nets i segurs.

Pels que han decidit deixar aparcat el seu cotxe, ara, atesa la multiplicitat d'ofertes, és un moment molt bo per renovar la bicicleta, regalar un patinet elèctric o, per què no, donar-se un caprici.

Busques una Ebike rígida i polivalent?

Doncs aquí tens l'Ebroh Jump Carbon i l’Ebroh Jump + carbon, una bicicleta ideal per a la iniciació en el món elèctric o per a usuaris que busquin un model polivalent amb un quadre d'altes prestacions. Si hi ha alguna cosa que crida a l'atenció en aquesta Jump + Carbon és el seu quadre fabricat en carboni T700 que compta amb unes característiques especials com la seva elevada elasticitat i la seva alta resistència a la tensió. Jump_ebroh_claudi

L’Ebike plegable 

La Pasione i Pasione zentral són urbanes, plegables, superlleugeres i assequibles. El pes tan contingut del seu xassís de fibra de carboni Toray ® T 800, de tan sols 1 kg, aconsegueixen que el plegament de la Pasione sigui fàcil i ràpid..... només 20 segons!

Patinets de proximitat 

Si ets dels que prefereixen moure’s amb agilitat per la ciutat, els patinets Smartgyro barregen disseny, qualitat i autonomia. Aquesta marca espanyola especialitzada en mobilitat elèctrica allroad, ofereix sempre els productes més punters al millor preu. Ara, a més, a Tallers Claudi tenim la oferta per liquidació del Ziro 2 blue i el Ziro 2 silver 

Mobilitat reduïda

  L'Scooter d'Ebroh Club Comfort està adaptat a les demandes de l'usuari «sènior» i de les persones amb mobilitat reduïda, ja que permet la màxima manejabilitat i estabilitat als seus conductors. Per aconseguir-ho, disposa de 3 rodes amb pneumàtics de gran secció i sistema antibolcada acoblat a un tren del darrere. A més, sota el seu seient articulat podrà accedir a un petit espai de càrrega al qual se suma el pràctic bagul de 20 L de capacitat, dotat de pany i en color a joc amb la carrosseria.   Així que ja saps; urbana, sostenible, elèctrica, de dues rodes o de quatre, la mobilitat és tendència i una opció de regal intel·ligent per aquestes Festes. Si tens dubtes, a Tallers Claudi t’assessorarem en tot allò que necessitis.
Buscant el regal perfecte? Regala mobilitat sostenible.

Blog

27/12/2022