Patinets elèctrics

Ziro 2 Blue

SMARTGYRO

459

Potència màxima 500W (pot. nominal 350W)
Bateria de liti 8.8 Ah
Rodes de 10″ pneumàtiques
APP i llums led davant, base i llum de frenada
Composició d’acer amb doble suspensió en forquilla davantera i suspensió posterior

Quantitat:

Color: Blau

Pes: 15Kg

Màxima velocitat: 25 Km/h

Dimensions: 113X56X115 cm

Capacitat de la bateria

8.8 Ah

Hores de càrrega

4-5h

Potència de motor

500W BRUSHLESS

Autonomia estimada

25Km

Descripció

SmartGyro Ziro 2 Silver és un patí elèctric lleuger, còmode, potent, amb suspensió doble en forquilla davantera i posterior fent-ho molt més còmode en terrenys irregulars i sots a la calçada.

Amb una alta autonomia, gràcies a la seva bateria de 8.800 mAh 36V recorreràs fins a 30 Km amb una sola càrrega. Les seves rodes de 10″ pneumàtiques, el seu potent motor Brushless amb potència màxima de 500W, el seu potent focus 4 LEDS davanter, llums a la base i de fre unit a una bateria d’alta eficiència farà que es converteixi en un mode de transport ideal per al teu dia a dia.

En incorporar una suspensió per forquilla a la roda davantera, millorarà l’ergonomia en el trajecte i les vibracions dels terrenys irregulars o molestos sots, es transmetran en menor mesura als teus braços o esquena.

Una nova alternativa per desplaçar-te i acompanyar-te allà on vagis. Amb la seva facilitat d’ús, rodes de 10″, suspensió millorada i la seva perfecta suavitat, creuaràs la ciutat de forma econòmica i ecològica. És compatible amb una App on podràs veure, distància recorreguda, percentatge de càrrega, km totals i moltes més funcions com el bloqueig del patí a distància.

 

Característiques de smartgyro Ziro 2:

Doble suspensió davantera i posterior que absorbeix totes les imperfeccions de la calçada per a una millor sensació en la conducció, major confort i major seguretat.

Potent Motor Brushless de 350w potència nominal amb transmissió directa (sense ocupació de cadenes ni corretges) major acceleració, manteniment zero i evita avaries.

Sistema de control de creuer CCS.

Regeneració energètica: amb el fre electrònic que incorpora, aprofita les inèrcies de la retenció i la bateria es carrega gràcies a l’ energia cinètica procedent de la frenada. Així es minimitza el desgast dels frens, augmentant l’ autonomia i reduint significativament la distància necessària per al frenat i, per tant, la seguretat.

Rodes de 10″ pneumàtiques que pel seu diàmetre millora la seguretat en corbes, optimitza la durada de la bateria i millora el confort de marxa.

Assoli una velocitat màxima de 25 km per hora. 3 velocitats.

Incorpora fre de disc del darrere, atabala el teu smartGyro en un instant i Footbrake.

Bateria de liti 36v / 8.8 Ah BMS.

Temps de càrrega màxima de 4 a 5 hores.

Permet una autonomia de fins a 30 kms (*pot variar segons pes de la persona, tipus de càrrega, inclinació del recorregut, etc…)

Permet ascendir pendents amb un angle d’ inclinació de 15º.

Llums: Llum de posició fronta (4 LEDsl) d’alta lluminositat, llums leds a la base que es projecten a terra i llum de fre del darrere perquè et vegin mentre circules.

Display frontal (compte quilòmetres parcial i total, marxes, indicador de velocitat, etc…)

Empunyadures resistents i antilliscalitzants.

Estructura plegable d’ alumini amb pota de cabra i amb la base i la barra més ampla i llargues per fer el patí molt més còmode.

Sistema de tancament 2.0 de nova generació. Nou sistema de plegament amb doble ancoratge d’ ajust del pal que evita folgança i augmenta la seguretat.

Fars amb 4 potents leds integrats en un modern disseny i llums de posició. Veuràs millor, però també seràs vist abans per altres conductors.

Llums de cortesia de color blau cap al terra que augmenta la visibilitat 360º tant a conductors com a vianants.

Màxim pes permès, fins a 120 kgs.

Resistència a l’ aigua IPX4: impermeabilitat estàndard, pot ser utilitzat amb pluja lleugera.

Mesures de seguretat: Protecció contra sobrepressió, baix voltatge, curtcircuit i sobreescalfament.

Sistema intel·ligent i funcions: APP per a telèfon mòbil, podràs veure informació de l’SmartGyro al mòbil, mode d’ajust, acumulació de quilòmetres, distància recorreguda, estat de la bateria, etc. i ve amb funció de bloqueig a distància.

3 anys de garantia

L’entrega de tots els vehicles es realitzarà a la nostra botiga.

Si ets de la comarca de l’Alt Camp, posa’t en contacte amb nosaltres a hola@tallersclaudi.com
i podem portar-te el teu nou vehicle a casa teva.