Scooters elèctriques

Triolete

Ebroh

1.270

Scooter elèctric per a persones amb mobilitat reduïda.
3 rodes amb seient anatomic
Sistema anti-bolcada
Plegable

No necesita matriculació.

Quantitat:

Color: Negre

Pes: 23 Kg

Carga màxima: 120kg

Màxima velocitat: 15km/h

Dimensions: 900 x 550 x 500

Tipus de transport: Urbans

Tipus de vehicle: Mobilitat reduïda

Capacitat de la bateria

36V - 10,44AH

Hores de càrrega

4-6h

Potència de motor

250W

Autonomia estimada

40 km

Descripció

A Ebroh només concebem que la mobilitat elèctrica ha de ser per a tothom i l’Ebroh Triolete sintetitza les qualitats d’un scooter elèctric universal. Són nombroses les seves qualitats, com la portabilitat, l’estructura sòlida però lleugera alhora que li permet portar-lo o guardar-lo sense cap dificultat, i les seves característiques de fabricació amb un alt estàndard de qualitat.
Temps de recàrrega 4-6 hores
La bateria, certificada Samsung Core, està fabricada amb liti, proporcionant-nos una autonomia de 40 km. El temps de recàrrega és de quatre a sis hores. La seva capacitat és de 36 V/10,4 Ah. És extraïble sent el seu carregador extern de 36 V./2 Ah. compatible amb qualsevol instal·lació elèctrica domèstica.
Autonomia fins a 40 km
Els comandaments en manillar resulten fàcils d’accionar i alhora són molt accessibles. Al mòdul d’instruments podem seleccionar tres modes de conducció, per adequar la velocitat del Triolet a les necessitats del conductor i adaptar-ne l’ús del tipus de via pel qual es circularà.
Motor elèctric 250W – 36V
Motor elèctric molt compacte i queda perfectament integrat al seient de l’Ebroh Triolete. Està alimentat per una eficient bateria de 36 V i 10 Ah. La potència que proporciona el seu motor és de 250 W, permetent que l’Ebroh Triolete pugui assolir una velocitat màxima de 15 km/h. Amb aquestes prestacions, el tricicle es pot adaptar a les necessitats d’un conductor i que pugui conduir l’escúter per la calçada.
Disseny i Qualitat europeus
L’Ebroh Triolete és un tricicle compacte, plegable, ideat per a persones que necessitin un transport elèctric fins a 15 km/h. i que a més necessitin transportar-lo sense dificultat, per exemple en un maleter del cotxe, un elevador o bé ubicar-lo en un petit espai. Tant el manillar com el seient compten amb un sistema articulat de plegat. La seva cadira és encoixinada, amb respatller. El Triolet compta a més amb una estructura addicional prevista com a sistema antibolcada, i una barra que, ancorada a l’estructura, serveix de tirador facilitant-nos els moviments en aturat del Triolet.

Tots els scooters Ebroh estan garantits per defectes de fabricació per 24 mesos a partir del moment de l'entrega.

Tots els components susceptibles de desgast tals com pastilles de fre, pneumàtics, eixos, rodaments i bombetes queden exclosos de la garantia.

La garantia quedarà anul·lada quan es compleixi qualsevol dels casos següents:

- Quan es demostri un mal funcionament imputable a causa d' un error humà, o negligència de l' usuari de la màquina.
- Causes meteorològiques.
- Quan es va anar al límit d' ús de la màquina.
- Un ús professional o comercial, podent-se generar una garantia puntual.
- Quan durant les reparacions s' utilitzi peces no originals d' Ebroh o que realitzi qualsevol operació de manteniment o reparació en un servei tècnic no autoritzat per Ebroh.
- Totes les motos i components tenen terminis de manteniment recomanats i han de ser revisats periòdicament per un distribuïdor oficial. No complir aquestes condicions, invalida la garantia contra defectes de fabricació

L’entrega de tots els vehicles es realitzarà a la nostra botiga.

Si ets de la comarca de l’Alt Camp, posa’t en contacte amb nosaltres a hola@tallersclaudi.com
i podem portar-te el teu nou vehicle a casa teva.