Scooters elèctriques

Strada Mak 10

Ebroh

6.956

Maxi Scooter elèctrica
Pes bateria 75 Kg
Pic potencia 10.000 Watt
Fre regeneratiu / marxa enrere

Equivalent a 125cc
Despeses de matriculació incloses en el preu.

Quantitat:

Color: Gris / Negre / Blanc / Daurat

Carga màxima: 253 kg

Màxima velocitat: 130 Km/h

Tipus de transport: Interurbans, Urbans

Capacitat de la bateria

72V - 93AH

Hores de càrrega

4-6h

Potència de motor

5000W BRUSHLESS

Autonomia estimada

150 Km

Descripció

L’Ebroh Strada Mak 10 és purament un scooter GT en tota regla: és gran, còmode i segur gràcies a la seva pantalla deflectora… Amb aquest megascooter, apte per al carnet A1 o B, Ebroh complementa els seus ‘germans’ Veracruz, Spuma Li i al esportiu Strada Li com a opció polivalent per a curtes i llargues distàncies.

 

És perfecta tant per conduir-la sol com acompanyat. A sota del seient hi ha allotjament per a un casc integral. El quadre d’instruments completament totalment digital i ofereix informació de la velocitat, distància i estat del sistema elèctric. Com a dada destacable, també disposa de marxa enrere mitjançant un botó específic al manillar, un avantatge que comparteix amb tots els models d’Ebroh, i que en aquest cas resulta de gran utilitat per al dia a dia, ja que es tracta d’una moto de gran envergadura. .

Temps de recàrrega 4-6 hores.

Compta amb bateria de liti de gran capacitat, 72V / 85Ah amb què et serà fàcil tenir-ho sempre amb la càrrega màxima. La seva recàrrega completa es fa entre 4 i 6 hores. L’emplaçament de la bateria al punt més baix i centrat del xassís és determinant per dotar el megascooter d’una irreprotxable estabilitat.

Autonomia fins a 150 km/h i una velocitat màxima de 130 km/h. 

Motor elèctric de 5000W/72V. Tipus DC de tambor, amb una capacitat màxima o rendiment de 10 Kw.

 

Disseny i Qualitat europeus

El frontal és ampli i artífex de l’estil depurat del scooter. Les òptiques dels intermitents i fars, de tecnologia LED, es caracteritzen pels seus traços verticals, que reafirmen el seu “look” urbà i elegant. Com que en bon GT no pot faltar una bona cúpula protectora. Situats al lloc de conducció trobem un altre aspecte destacat: La seva instrumentació de doble esfera, completament digital.

 

El nou megascooter és indubtablement atractiu i de proporcions europees, amb parabrises, doble òptica multiconvex ocupant bona part de l’escut, cúpula i ancoratge dels retrovisors als extrems del manillar per a una completa visió cap enrere. Una petita cúpula sobre el frontal ens serveix de deflector eficaç, protegeix de les inclemències i ajuda a la visibilitat de la instrumentació. Un disseny molt envoltant del parafangs davanter amb una lleu prolongació sobre la roda que millora l’aerodinàmica i la protecció davant de les esquitxades.

Tots els scooters Ebroh estan garantits per defectes de fabricació per 24 mesos a partir del moment de l'entrega.

Tots els components susceptibles de desgast tals com pastilles de fre, pneumàtics, eixos, rodaments i bombetes queden exclosos de la garantia.

La garantia quedarà anul·lada quan es compleixi qualsevol dels casos següents:

- Quan es demostri un mal funcionament imputable a causa d' un error humà, o negligència de l' usuari de la màquina.
- Causes meteorològiques.
- Quan es va anar al límit d' ús de la màquina.
- Un ús professional o comercial, podent-se generar una garantia puntual.
- Quan durant les reparacions s' utilitzi peces no originals d' Ebroh o que realitzi qualsevol operació de manteniment o reparació en un servei tècnic no autoritzat per Ebroh.
- Totes les motos i components tenen terminis de manteniment recomanats i han de ser revisats periòdicament per un distribuïdor oficial. No complir aquestes condicions, invalida la garantia contra defectes de fabricació

L’entrega de tots els vehicles es realitzarà a la nostra botiga.

Si ets de la comarca de l’Alt Camp, posa’t en contacte amb nosaltres a hola@tallersclaudi.com
i podem portar-te el teu nou vehicle a casa teva.