Scooters elèctriques

Strada 20Th XT

Ebroh

5.099

Maxi Scooter elèctrica
Bateria Extraible
Pes bateria 16 Kg
Fre regenetariu / marxa enrere

Equivalent a 125cc
Despeses de matriculació incloses en el preu.

Quantitat:

Color: Gris / Negre / Blanc

Màxima velocitat: 90 Km/h

Tipus de transport: Interurbans, Urbans

Capacitat de la bateria

72V - 40AH

Hores de càrrega

4-6h

Potència de motor

3000W BRUSHLESS

Autonomia estimada

60-70 Km

Descripció

Ebroh Strada 20th XT és l’scooter elèctric més sofisticat de la marca espanyola Ebroh. Homologat com un 125cc per ser conduït per usuaris amb el carnet B o en el seu defecte l’ A1 de moto. Aquesta Ebroh Strada 20th XT està equipada amb un motor de 5000w el qual el fa arribar a una velocitat màxima de fins a 85 km/h. Quant a la seva autonomia ens trobem amb una bateria de liti extraïble de 72V 40Ah la qual ens oferirà una autonomia màxima de fins a 70 km (Varia un 20% en funció de condicions ambientals) amb tan sols una càrrega. El temps d’aquesta càrrega és d’entre 4 i 6 hores aproximadament.

 

En quant a seguretat, a més de les seves rodes de 13″ polzades, alberguen frens de disc recolzats en un sistema combinat/CBS per a aconseguir amb això una major seguretat la frenada. Això es completa amb una forquilla convencional i un doble sistema d’amortidor del darrere. L’scooter elèctrica Ebroh Strada Max és un scooter amb potència, disseny, autonomia i protecció aerodinàmica. Gran, còmoda i amb una cúpula frontal que la protegeix d’una forma excel·lent. A més incorpora un quadre digital amb múltiples funcions en les quals trobarem tota la informació necessària. I per acabar i no menys important, ens trobem que també inclou marxa enrere, una cosa que facilitarà en gran manera la maniobra a l’hora d’aparcar la nostra moto.

Tots els scooters Ebroh estan garantits per defectes de fabricació per 24 mesos a partir del moment de l'entrega.

Tots els components susceptibles de desgast tals com pastilles de fre, pneumàtics, eixos, rodaments i bombetes queden exclosos de la garantia.

La garantia quedarà anul·lada quan es compleixi qualsevol dels casos següents:

- Quan es demostri un mal funcionament imputable a causa d' un error humà, o negligència de l' usuari de la màquina.
- Causes meteorològiques.
- Quan es va anar al límit d' ús de la màquina.
- Un ús professional o comercial, podent-se generar una garantia puntual.
- Quan durant les reparacions s' utilitzi peces no originals d' Ebroh o que realitzi qualsevol operació de manteniment o reparació en un servei tècnic no autoritzat per Ebroh.
- Totes les motos i components tenen terminis de manteniment recomanats i han de ser revisats periòdicament per un distribuïdor oficial. No complir aquestes condicions, invalida la garantia contra defectes de fabricació

L’entrega de tots els vehicles es realitzarà a la nostra botiga.

Si ets de la comarca de l’Alt Camp, posa’t en contacte amb nosaltres a hola@tallersclaudi.com
i podem portar-te el teu nou vehicle a casa teva.