Scooters elèctriques

Spuma Li Cargo

Ebroh

4.384

Scooter elèctrica
2 Bateries extraibles
Pes bateria 12,50kg x 2

Cofre gran capacitat de carga 38 x 50 x 38
Equivalent a 125cc
Despeses de matriculació incloses en el preu.

Quantitat:

Color: Blanc / Vernell

Pes: 100Kg

Carga màxima: 150Kg

Màxima velocitat: 80 km/h

Tipus bateria: Bateria extraïble

Tipus de transport: Interurbans, Urbans

Capacitat de la bateria

70V - 20 AH

Hores de càrrega

4-6h

Potència de motor

4700W BRUSHLESS

Autonomia estimada

80Km

Descripció

L’Ebroh Spuma Li Cargo, propulsat per electricitat, és un scooter ideal per a flotes de transport que opten per un scooter àgil i robust, que no depengui contínuament de la recàrrega ni dels cada cop més elevats costos dels combustibles. El nou Spuma li Cargo elèctric és perfecte per a negocis o empreses que han de comptar amb flotes per al repartiment de proximitat o també anomenades de “última milla”. L’opció més adequada per moure’s amb agilitat als embussos de la ciutat i arribar ràpidament a l’extraradi.
Temps de recàrrega 4-6 hores
L’Ebroh Spuma li Cargo està alimentat per una eficient conjunt de dues bateries de 70 V. fabricada amb cel·les d’Ion-Litio, amb l’avantatge afegit de ser extraïbles, cosa que facilita enormement les operacions de recàrrega de l’acumulador amb una presa elèctrica convencional, sigui a casa o a l’oficina.

La seva capacitat és de 20Ah, amb un corrent nominal de càrrega de 5A i permet un corrent màxim de càrrega de 40 A. El temps màxim d’una recàrrega completa és de 4 a 6 hores, podent realitzar càrregues parcials o bé alternar les dues bateries per a carregar-ne una mentre utilitzem l’altra. Autonomia fins a 80 km
L’Ebroh Spuma Li Cargo permet superar una velocitat màxima de 80 km/h. Motor elèctric de 5000W/72V
La bona dotació de l’Spuma Li Cargo comença en el seu propulsor, un motor elèctric solidari a l’eix del darrere tipus “brushless” (sense escombretes) fabricat per Bosch. Es tracta d’un component molt compacte quedant perfectament integrat i de manera robusta a la boixa del darrere.
Disseny i Qualitat europeus
L’espai de conducció de l’Spuma Li Cargo, es comparteix amb la zona de càrrega, amb capacitat de transport fins a 150 kg, es comparteix amb l’espai de conducció, sobre la seva ampla graella incorpora una maleta flexible de 38x50x38 cm, apta per al transport alimentari .

Per al conductor, el Spuma Li Cargo resulta un vehicle espaiós, malgrat la seva mida compacta

Tots els scooters Ebroh estan garantits per defectes de fabricació per 24 mesos a partir del moment de l'entrega.

Tots els components susceptibles de desgast tals com pastilles de fre, pneumàtics, eixos, rodaments i bombetes queden exclosos de la garantia.

La garantia quedarà anul·lada quan es compleixi qualsevol dels casos següents:

- Quan es demostri un mal funcionament imputable a causa d' un error humà, o negligència de l' usuari de la màquina.
- Causes meteorològiques.
- Quan es va anar al límit d' ús de la màquina.
- Un ús professional o comercial, podent-se generar una garantia puntual.
- Quan durant les reparacions s' utilitzi peces no originals d' Ebroh o que realitzi qualsevol operació de manteniment o reparació en un servei tècnic no autoritzat per Ebroh.
- Totes les motos i components tenen terminis de manteniment recomanats i han de ser revisats periòdicament per un distribuïdor oficial. No complir aquestes condicions, invalida la garantia contra defectes de fabricació

L’entrega de tots els vehicles es realitzarà a la nostra botiga.

Si ets de la comarca de l’Alt Camp, posa’t en contacte amb nosaltres a hola@tallersclaudi.com
i podem portar-te el teu nou vehicle a casa teva.