Scooters elèctriques

Bravo CR Edició Especial

Ebroh

5.900

Moto Sport elèctrica
Pnemàtics davanters 110/70-17
Pneumàtics darrera 140/70-17

Equivalent a 125cc
Despeses de matriculació incloses en el preu.

Quantitat:

Color: Negre-Blau / Negre-Vermell / Verd

Màxima velocitat: 115 Km/h

Tipus de transport: Interurbans, Urbans

Capacitat de la bateria

72V - 100Ah

Hores de càrrega

5h

Potència de motor

5000W BRUSHLESS

Autonomia estimada

100 Km

Descripció

La Bravo CR Edició Especial compta amb les mateixes característiques del model la Bravo CR, amb les mateixes prestacions, el mateix motor, la mateixa autonomia i gairebé tots els seus components són similars. La seva principal diferència és el vinil als costats. Aquest compta amb una franja vermella i grisa amb el nom del model en gran, que la fa més atractiva a la vista.

 

La Bravo CR Edició Especial compta amb una potència de ni més ni menys que de 5.000W, una de les majors potències del mercat. És una moto d’altes prestacions, per la qual cosa et permetrà assolir la velocitat màxima en a penes uns segons, si l’utilitzes en el mode sport. Atès que aquesta és la modalitat en la qual pots aprofitar la seva velocitat màxima. La moto és automàtica, per la qual cosa no necessites preocupar-te a realitzar canvis de velocitat. Disposa de tres velocitats, a més de comptar amb fre i botó de marxa enrere. Té una gran capacitat de càrrega i el seu motor li permet estalviar molta energia.

 

La Bravo CR Edició Especial compta amb la mateixa bateria de liti que la seva germana. Una bateria de liti de 72V / 100 Ah que ofereix una autonomia de 100 km. Aquesta autonomia està molt per sobre que els ciclomotors comuns que no solen sobrepassar els 70 km d’autonomia. És un model dissenyat per fer viatges llargs. S’adapta fàcilment als requeriments de qualsevol conductor. Viatges llargs o curts, no importa. No és tan alta com altres racing del mercat. Tanmateix, la seva autonomia és més que suficient per als requeriments comuns.

 

Igual que la seva germana, la Bravo CR Edició Especial compta amb una velocitat màxima de 115 km/h. Una velocitat màxima considerablement alta i més que suficient per recórrer diferents punts de la ciutat. El seu gran motor el proveeix d’una força d’arrencada que li permet assolir la seva velocitat màxima en qüestió de segons. Una particularitat dels models més recents és que compten amb majors prestacions de fàbrica que els models més vells. Aquesta és una moto automàtica, per la qual cosa no hauràs de preocupar-te per realitzar canvis. La moto s’encarregarà de fer tot per tu. El benefici d’aquesta moto és que compta amb dues maneres: el eco i el mode sport. Amb el mode eco la teva conducció serà mitjana i permetrà estalviar la major quantitat d’energia. Però amb el mode sport aprofitaràs la màxima potència de la moto i per tant, la seva velocitat màxima.

 

Disposa del mode sport per assolir les majors prestacions de la moto i desplaçar-te a grans velocitats per les carreteres principals. Com tota moto esportiva, la Bravo CR Edició Especial compta amb un disseny aerodinàmic en tots els sentits. Les seves corbes i formes li permeten emmotllar la resistència de l’aire amb facilitat. El que no només facilita un viatge còmode, sinó que ens proveeix de més agilitat en la nostra conducció. Compta amb un parabrisa i cúpula transparent. Aquest no només ens protegeix de la resistència de l’aire, sinó que aporta més aerodinàmica al model. És perfecte per fer viatges llargs o conduir a altes velocitats. I el bo és que la seva manera sport pot desactivar-se quan no ho necessitis.

 

La Bravo CR Edició Especial té un disseny esportiu i elegant que no et permetrà passar desapercebut pels carrers de la ciutat. El que diferencia aquest model de la seva germana és la seva franja vermella i grisa a un costat amb el nom Bravo. Pel que fa a la resta, és exactament el mateix. Tota la resta de xapa és de color negre. Ambdós seients són ergonòmics per reduir al màxim la fatiga durant la conducció. Ambdós pneumàtics són sense càmera i els seus frens són de disc. La seva cúpula davantera té una funció aerodinàmica, però també ens protegeix de la resistència de l’aire.

Tots els scooters Ebroh estan garantits per defectes de fabricació per 24 mesos a partir del moment de l'entrega.

Tots els components susceptibles de desgast tals com pastilles de fre, pneumàtics, eixos, rodaments i bombetes queden exclosos de la garantia.

La garantia quedarà anul·lada quan es compleixi qualsevol dels casos següents:

- Quan es demostri un mal funcionament imputable a causa d' un error humà, o negligència de l' usuari de la màquina.
- Causes meteorològiques.
- Quan es va anar al límit d' ús de la màquina.
- Un ús professional o comercial, podent-se generar una garantia puntual.
- Quan durant les reparacions s' utilitzi peces no originals d' Ebroh o que realitzi qualsevol operació de manteniment o reparació en un servei tècnic no autoritzat per Ebroh.
- Totes les motos i components tenen terminis de manteniment recomanats i han de ser revisats periòdicament per un distribuïdor oficial. No complir aquestes condicions, invalida la garantia contra defectes de fabricació

L’entrega de tots els vehicles es realitzarà a la nostra botiga.

Si ets de la comarca de l’Alt Camp, posa’t en contacte amb nosaltres a hola@tallersclaudi.com
i podem portar-te el teu nou vehicle a casa teva.