Scooters elèctriques

Bravo GLE

Ebroh

5.990

Moto Sport elèctrica
Pnemàtics davanters 110/70-17
Pneumàtics darrera 140/70-17

Equivalent a 125cc
Despeses de matriculació incloses en el preu.

Quantitat:

Color: Taronja / Negre / Vermell / Verd

Màxima velocitat: 115 Km/h

Tipus de transport: Interurbans, Urbans

Capacitat de la bateria

72V - 100Ah

Hores de càrrega

5h

Potència de motor

5000W BRUSHLESS

Autonomia estimada

100 Km

Descripció

El projecte de l’Ebroh Bravo GLE s’inicia fa pràcticament dos anys amb la seva homologació  , a les instal·lacions de l’IDIADA a Tarragona, fet que va crear la base per al desenvolupament de la primera motocicleta elèctrica esportiva desenvolupada a Espanya.

 

El perfil de l’Ebroh Bravo GLE Pro elèctrica és la imatge de la moto que roman a la nostra retina, la silueta d’una moto moderna i esportiva. Ebroh s’ha decantat per un enfocament netament Sport Touring per a la seva primera motocicleta elèctrica,. L’Ebroh Bravo GLE segueix aquesta tendència vista a gran majoria de les motos esportives polivalents. Aquestes dolcifiquen la seva postura de conducció buscant adoptar una posició de conducció més ergonòmica, i així mitigar com més possible l’aparició de fatiga quan s’acumulen els quilòmetres.

Generoses dimensions

Les cotes generals de les noves Ebroh Bravo GLE han estat traçades amb generositat. Les seves mides són de 2.060 mm de llargada per 1.110 mm d’alçada. La distància entre eixos de 1.410 mm. El seu pes és de 147 kg.

 

El bastidor es compon de doble bressol superior i un segon inferior, abraçant pels seus quatre costats el seu acumulador de Níquel Cobalto. L´estructura de canonada d´acer que ens proporciona, a més d´un pes lleuger, estabilitat, rigidesa i capacitat de torsió per igual. Part cicle

Per a l’Ebroh Bravo GLE s’ha seleccionat una forquilla hidràulica amb diàmetre de 35 mm sense reglatges. Les tiges també són sobredimensionades, amb una mida de 194 mm. entre centres dels ancoratges de les barres de suspensió. Darrere hi actua un senzill monoamortidor amb un recorregut de 100 mm. La part cicle es completa amb una bona dotació de llantes (17»), rodes (110/70 davant; 140/70 darrere), pneumàtics tubeless i frens de doble disc a la roda davantera i pinces de doble pistó paral·lel i disc individual darrere . Incorpora sistema de repartiment de frenada CBS.

Bateria central i motor @Brushless de 5kW

Bateria central Ternary lithium Ion, de Ni-Co, de 72V 100Ah. La posició central ia la part baixa de l’Ebroh Bravo GLE afavoreix l’estabilitat, el control de les inèrcies i la càrrega als moviments. El sistema de recàrrega està monitoritzat, opera amb una tensió dinstal·lació domèstica. El carregador és extern i el temps mitjà de recàrrega completa és de 5 hores.

 

El motor funciona amb una tensió de 72V i rendeix 5000W. Es tracta d’un motor Brushless síncron. Quant a prestacions, la velocitat màxima de l’Ebroh Bravo GLE és de 120 km/h i ofereix una autonomia de 100 km.

Comandaments, instrumentació i il·luminació.

Cada maneta de la Bravo GLE acciona els frens a cada eix, en prescindir de caixa de canvis i la maneta d’embragatge habitual dels motors de gasolina. Posseeix un comandament giratori per seleccionar els modes de conducció, marxa enrere, ciutat, carretera o posició neutral.

 

La instrumentació s’unifica en un rellotge central digital amb velocímetre, comptaquilòmetres, càrrega de la bateria, rellotge i indicadors de llums, intermitents i mode de conducció seleccionat.

 

Els llums davanters, posteriors i intermitents són de díodes LED. El far central es compon d’una doble òptica el·lipsoïdal igualment LED.

Tots els scooters Ebroh estan garantits per defectes de fabricació per 24 mesos a partir del moment de l'entrega.

Tots els components susceptibles de desgast tals com pastilles de fre, pneumàtics, eixos, rodaments i bombetes queden exclosos de la garantia.

La garantia quedarà anul·lada quan es compleixi qualsevol dels casos següents:

- Quan es demostri un mal funcionament imputable a causa d' un error humà, o negligència de l' usuari de la màquina.
- Causes meteorològiques.
- Quan es va anar al límit d' ús de la màquina.
- Un ús professional o comercial, podent-se generar una garantia puntual.
- Quan durant les reparacions s' utilitzi peces no originals d' Ebroh o que realitzi qualsevol operació de manteniment o reparació en un servei tècnic no autoritzat per Ebroh.
- Totes les motos i components tenen terminis de manteniment recomanats i han de ser revisats periòdicament per un distribuïdor oficial. No complir aquestes condicions, invalida la garantia contra defectes de fabricació

L’entrega de tots els vehicles es realitzarà a la nostra botiga.

Si ets de la comarca de l’Alt Camp, posa’t en contacte amb nosaltres a hola@tallersclaudi.com
i podem portar-te el teu nou vehicle a casa teva.