2020: fent balanç d’un any desafiant

2020: fent balanç d’un any desafiant

Blog

17/12/2020

Un any en el que hem après a convertir els reptes en oportunitats

Quin 2020! Ha sigut un any complicat, inimaginable, imprevisible. Però també ens ha donat l'oportunitat de qüestionar-nos les coses; de mirar-nos el món des d'una altra perspectiva. Una oportunitat que creiem que socialment hem d'aprofitar.

Aquest any que deixem enrere el recordarem com un any de molts esforços per seguir reinventant-nos, de pensar en la gent que ens envolta i d'aprendre a valorar tot el que tenim.

Vam començar el 2020 impulsant nous projectes pel taller. Vam prendre la decisió d'agafar un nou camí per modernitzar-nos però sent fidels a la nostra essència. I estem molt orgullosos d'acabar l’any podent dir que ho hem aconseguit! Treballem dia a dia per fer via, per fer-te la vida més fàcil.

Fem un repàs dels grans canvis amb els que vam encetar aquest any que ara acaba:

Estem renovant la nostra identitat per convertir-nos en un taller de mobilitat del segle XXI

A principis d'aquest any vam presentar la nova identitat del taller. Ens hem posat al dia amb un nou logotip, una nova estètica i un nou concepte amb el que ens sentim còmodes i que reflecteix la nostra manera d'entendre l'ofici. Hem volgut aprofitar aquest moment de reflexió i de canvi per evolucionar i seguir creixent.

Hem actualitzat la nostra web per explicar-te millor tot el que fem

La nostra prioritat és que et sentis en companyia en tot moment. Que et moguis amb llibertat i tranquil·litat, sabent que som al teu costat per fer-t'ho fàcil (i segur).

Per això vam creure indispensable tenir una web on, còmodament i des de casa, vegis com et podem ajudar. Una nova via de comunicació, adaptada als nous temps. A més, també vam crear un blog on cada mes et donem informació que et pot ser útil tant per les teves escapades de cap de setmana com pel teu dia a dia. Perquè moure't et sigui molt fàcil!

2021: seguint endavant

La decisió que vam prendre, ara ja fa més d'un any, de modernitzar-nos ens acompanyarà en els pròxims anys. El que has vist aquest 2020 és només l'inici del que és el nou Tallers Claudi. Seguirem reinventant-nos per portar-te nous serveis. Per estar al costat de les noves necessitats de mobilitat. Per ser més sostenibles. I, com sempre, per seguir fent via.

A Tallers Claudi fem via amb un servei de qualitat, àgil i sense complicacions. Res ens fa més feliços que veure't amb ganes de posar-te al volant en direcció a la teva propera destinació.

Som a les portes del 2021 i, enmig de la incertesa, hi ha una cosa que sabem segura: farem tot el que estigui en les nostres mans per seguir sent el teu taller de confiança a Valls.

Mirem endavant per encarar els nous reptes que vindran. I ho farem perquè res t'aturi!
2020: fent balanç d’un any desafiant

Blog

17/12/2020