Login


Register | Recover Password
 

Nou Audi TT: actualització d’una icona del disseny

L’Audi TT representa el plaer de conducció, el disseny i la cura pel detall: insercions d’alumini en el lloc de conducció orientat al conductor, el disseny progressiu de les llandes, el pom rodó de la palanca de canvis, la característica tapa del dipòsit de combustible o el sistema de doble escapament són alguns dels elements distintius d’aquest esportiu compacte. El seu disseny, amb línies marcadament geomètriques, ha creat una legió de seguidors a tot el món.

El paquet exterior de nou disseny subratlla encara més l’esportivitat del TT. Inclou un splitter davanter, entrades d’aire vertical, graella amb acabat negre titani i una terminació distintiva en la seva part posterior. A tot això se suma un gran difusor i unes entrades d’aire sota els pilots posteriors amb tres aletes horitzontals cadascuna.

El nou Audi TT ofereix un comportament més dinàmic i precís. Si el client tria el paquet esportiu S line, la carrosseria rebaixa la seva altura al terra en 10 mil·límetres. Altres elements que tenen a veure amb aquest apartat són l’eix posterior de quatre braços, la direcció progressiva i el control d’estabilitat ESC. El control selectiu de par per a cada roda s’activa en corbes ràpides i ajuda a millorar la dinàmica en el pas per corba mitjançant una precisa intervenció del sistema de frens en les rodes interiors.