Login


Register | Recover Password
 

Nou Audi A6: més versàtil que mai

Totalment connectat, comfortable i esportiu al mateix temps. El nou Audi A6 és més versàtil que mai. El concepte operacional del sistema digital MMI touch response és pioner; la connectivitat i els sistemes d’assistència a la conducció proporcionen un punt extra de comoditat en viatges llargs i tots els motors incorporen de sèrie la tecnologia mild-hybrid.

Els fars HD Audi Matrix LED opcionals amb intermitents dinàmics impacten en tots els sentits. Ofereixen al conductor una il·luminació òptima de la calçada, sense enlluernar al conductor que viatja en sentit contrari, i proporcionen a l’Audi A6 una sensació de visió àmplia gràcies a l’enfocament dels segments de llum.

El nou Audi A6 està desenvolupat per fer un pas més cap a l’era de la conducció autònoma gràcies a Audi AI garage pilot i l’Audi AI pàrquing pilot. Dos sistemes intel·ligents amb els quals el vehicle pot estacionar-se automàticament en garatges particulars o places d’aparcament a través del Smartphone, fins i tot als espais més estrets.