Login


Register | Recover Password
 

Noves versions híbrides endollables dels Audi Q5, A6, A7 i A8

Eficients i esportius, a més de lliures d’emissions en modalitat elèctrica. La marca dels quatre cèrcols va presentar en el passat Saló de Ginebra les variants híbrides de l’A8, l’A7 Sportback, l’A6 i el Q5, tots ells amb una autonomia elèctrica superior a 40 km en el cicle WLTP. Gràcies als diferents nivells de potència, depenent del model, el client té la possibilitat de triar entre una variant de confort i una altra prestacional, amb un disseny esportiu.

Tots els models híbrids endollables d’Audi tenen un motor de gasolina turboalimentat amb injecció directa, que treballa juntament amb una motor elèctric integrat a la caixa del canvi. Una bateria d’ions de liti proporciona l’energia elèctrica. En acceleració, el motor elèctric pot complementar al de combustió. El resultat: gran capacitat per a arrencar ràpidament i una poderosa acceleració.

Les versions híbrides endollables tenen les següents modalitats: “EV” “Auto” i “Hold” Amb el botó de selecció de modalitat, el conductor pot seleccionar un d’aquests tres ajustos bàsics: prioritat a la propulsió elèctrica, modalitat híbrida completament automàtica i conservar l’energia elèctrica per a una fase posterior del trajecte.