Login


Register | Recover Password
 

Audi RS4 Avant: versatilitat i altes prestacions

El nou Audi RS4 Avant arriba a la seva quarta generació combinant unes excel·lents prestacions amb una gran versatilitat per a l’ús diari. Els seus detalls són tota una declaració de la seva esportivitat: la graella Audi Singleframe , l’emblema RS4 o el sistema d’escapament RS opcional. Tota aquesta esportivitat no li impedeix proporcionar l’espai necessari per a les exigències de la vida diària.

El motor TFSI V6 de 2,9 litres de l’Audi RS 4 Avant proporciona 450 CV i un par màxim de 600 Nm d’1.900 a 5.000 rev/min que permet unes acceleracions impressionants en un rang molt ampli de revolucions. La cilindrada és de 2.894 centímetres cúbics. És capaç d’accelerar de 0 a 100 km/h en només 4,1 segons i superar els 280km/h de velocitat màxima.

Amb el nou Audi RS 4 Avant, els fars deixen una sensació que és simplement enlluernadora. Els Audi Matrix LED opcionals, asseguren una il·luminació brillant i homogènia de la calçada. Redueixen la intensitat de la llum que impacta sobre els altres vehicles, però segueix projectant la llum amb tota la seva intensitat a les zones que es troben allunyades d’ells.