Login


Register | Recover Password
 

Audi Q8: la nova imatge de la família

L’Audi Q8 combina l’elegància d’un coupé de luxe de quatre portes i la versatilitat pròpia d’un SUV de gran grandària. Àmpliament connectat, amb un complet equipament i preparat per a l’exigència que suposa poder rodar fora de l’asfalt, el Q8 és un perfecte company per als viatges d’oci i negoci. L’Audi Q8 es llançarà al mercat europeu en el tercer quadrimestre de 2018.

Audi és quattro i quattro és Audi. Per descomptat, això s’estén de manera particular al Q8. El diferencial central mecànic transfereix la força entre els eixos davanter i darrere en una proporció 40:60. Quan és necessari, envia la major part de la potència a l’eix que disposi de millor tracció. La suspensió amb regulació de duresa (damper control) és de sèrie. Audi ofereix opcionalment la suspensió pneumàtica adaptativa amb ajust de confort o esportiu, que pot variar l’altura de la carrosseria depenent de la situació de conducció i de les preferències del conductor fins a en 90 mm.

Tots els motors són particularment eficients gràcies a la tecnologia Mild-Hybrid (MHEV). El sistema elèctric principal de 48 volts incorpora una bateria d’ions de liti i un alternador BAS. Durant la frenada, pot recuperar fins a 12 kW d’energia que s’emmagatzema en la bateria. La tecnologia MHEV permet llargues fases de circulació en manera de marxa per inèrcia amb el motor desactivat, i permet que el sistema start-stop entri en funcionament a 22 km/h.