Login


Register | Recover Password
 

Audi A1 Sportback: disseny atractiu i major comfort

El reeixit compacte es presenta ara en la seva segona generació. El nou Audi A1 Sportback es caracteritza pel seu disseny dinàmic. És el company ideal en l’entorn urbà i també resulta adequat per a trajectes llargs. Amb els seus sistemes de infotainment i d’assistència a la conducció, habituals en models de segments superiors, l’A1 Sportback està fermament integrat al món digital. Noves versions d’acabat permeten àmplies oportunitats per a la personalització.

El nou A1 Sportback està disponible en una gamma de deu colors. Opcionalment, el sostre pot anar acabat en un color de contrast, fins al spoiler posterior. Els retrovisors exteriors, els llavis exteriors del spoiler davanter i els laterals també estan disponibles en color de contrast.

La gamma de motors inclou eficients motors amb potències que van des dels 95 CV als 200 CV. La sobrealimentació per turbocompressor, la injecció directa i el filtre de partícules són trets comuns en tots ells.L’Audi A1 equipa un canvi manual o bé una transmissió S tronic de doble embragatge de set marxes en tots els motors.