Login


Register | Recover Password
 

Arriba l’Audi A7 Sportback: Esportivitat i elegància

El nou Audi A7 Sportback és la combinació perfecta entre disseny i tecnologia amb un caràcter esportiu. Un coupé de quatre portes que estableix nous estàndards i progressivitat a la classe superior. Un nou estil de Gran Turisme, amb línies dinàmiques, una experiència de conducció esportiva i un concepte d’espai versàtil.

El sostre panoràmic opcional optimitzat amb un 60% més de superfície transparent, amplia l’horitzó i permet una major entrada de llum a l’habitacle. La cortineta ofereix una protecció lumínica total i evita un escalfament excessiu de l’habitacle. A més, pot ajustar-se còmodament en funció de les preferències de cadascú i de la llum.

Interior

Les dues pantalles tàctils HD d’alta resolució, tenen 25,7 cm (10,1”) i 21,8 cm (8,6”) de superfície. A més, disposa del MMI touch response fa que la tecnologia de les pantalles tàctils tingui un funcionament molt eficaç, gràcies a la combinació de resposta acústica i al tacte. La pantalla inferior proporciona accés al sistema de climatització, a funcions de confort i altres.